Vakantie naar Turkije

Vakantie naar Turkije. Reisorganisaties zijn hier zeer positief gestemd over. Het blijkt dat Nederlanders de vakantiebestemmingen Turkije, Tunesië en Egypte weer hebben gevonden.  De zeer lage prijzen van vakanties in deze landen zorgen ervoor dat effecten van terreur of een onrustige politieke situatie alweer snel vergeten zijn.

Vakantie naar Turkije

Reisbrancheorganisatie ANVR zegt dat het aantal boekingen voor Turkije in januari met 90% is gestegen in vergelijking met januari van 2017. Ondanks de mislukte couppoging en tientallen terreuraanslagen door verschillende terreurgroepen, is Turkije bezig aan een enorm herstel in de reisbranche. Corendon geeft aan dat de reserveringen voor Turkije zo snel gaan dat de vakanties in het hoogseizoen waarschijnlijk in april al zijn uitverkocht. De prijs-kwaliteit verhouding is waarom Nederlandse toeristen hun vakantie naar Turkije boeken, volgens het ANVR.

Top 3 best gewaardeerde hotels van Turkije

De luxe in Turkije die je krijgt voor je geld is de grootste reden waarom Nederlanders en ook toeristen uit andere landen Turkije voor hun vakantie weer opzoeken.

Dit zijn op dit moment de 3 meest gewaardeerde hotels/resorts  van Turkije:

Hotel Hillside Beach Club

Een heel erg luxe hotel gelegen aan een privébaai vlak bij de plaats Fethiye. Geniet van het zwemmen en zonnen op de privéstranden die bij het hotel horen of neem een duik in het adembenemende zwembad. Laat je daarna verwennen in een van de vele wellness faciliteiten.

Hillside Fethiye

Hotel Saturn Palace

Zo’n 20 kilometer van Antalya bevindt zich het all-inclusive hotel Saturn Palace. Ook dit hotel heeft de beschikking over een privéstrand. Een wellness is ook aanwezig. Verder kun je via de all inclusive formule de hele dag lekker eten en drinken. Ideale keuze voor uw vakantie naar Turkije.

Saturn-Palace-Lara-Alanya

Hotel Turquoise Resort & Spa

Dit resort ligt in een prachtige omgeving bij een bos en tevens direct aan het strand. Dit resort is echt gebouwd om te zorgen voor volledige ontspanning. Wil je echt complete stilte is er de mogelijkheid een villakamer te boeken die helemaal verscholen is tussen de bomen. Als je zo’n kamer boekt heb je ook je eigen zwembad en een ober. Hoe luxe wil je het hebben?

turquoise-resort-hotel

Zoals je aan deze top 3 kunt zien is er veel luxe beschikbaar als je je volgende vakantie naar Turkije wilt gaan. Niet zo gek dus dat de vakanties naar Turkije weer in opkomst zijn.

WELLICHT OOK INTERESSANT:

All inclusieve vakantie Turkije

Goedkope vakantie Turkije

Vakantie in Andalusië